Mango un biezpiena panna cotta

Lai palīdzētu pircējiem vieglāk orientēties plašajā produktu klāstā un ilgtermiņā veicinātu veselīgākus iepirkšanās paradumus, RIMI veikalos visā Baltijā nesen uzsākta vienota veselīga dzīvesveida veicināšanas programma. Iespējams, būsiet jau pamanījuši veikalos jauno marķējuma zīmi RIMI uztura speciālists iesaka. Stāstot vairāk par jauno iniciatīvu, RIMI cienāja medijus ar brokastīm, kas tapušas, šefpavāram Normundam Baranovskim sadarbojoties ar uztura speciālisti Ingu Pūci. Vienu no receptēm piedāvāju pagatavot un pagaršot arī jums!

Mango kārtai:

  • 150 g ātri sasaldētu mango
  • 100 ml ūdens
  • 5 g agara*

Biezpiena kārtai:

  • 100 g saldēta mango banānu maisījuma
  • 180 g 0,5% biezpiena
  • 12 g agara
  • Muslis pārkaisīšanai
  • Svaigas ogas
  1. Lai pagatavotu mango kārtu, atkausē mango un samal biezenī. Ūdeni ar agaru vāri 2 minūtes. Pievieno mango biezeni un pildi trauciņos 1/3 daļu. Agars sastingst pie +35 grādu pie temperatūras, tāpēc ledusskapi šoreiz nevajadzēs.
  2. Lai pagatavotu biezpiena kārtu, sablendē mango un banānu biezeni, un savāri ar agaru. Samal biezpienu krēmā un savieno augļu krēmu. Liec trauciņos un ļauj sastingt.
  3. Krēms varētu būt gatavs 20 minūšu laikā. Dekorē, pārkaisot ar musli un svaigām ogām.

* Par agaru kā veselīgāku želatīna alternatīvu vari izlasīt šeit.


Bildes: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *