Alkohols un muskuļi nav draugi jeb neroc bedri saviem sportiskajiem panākumiem

Fitnesa pasaules apgūšana nenotiek bez pārsteigumiem un jauniem atklājumiem. Tā pirms pāris nedēļām DCH izaicinājuma ietvaros sāku savam trenerim Ralfam Upmanim ik vakaru sūtīt atskaites par dienas laikā apēsto un izdzerto, lai izvērtētu manus ēšanas paradumus un to atbilstību slodzei, kā arī nospraustajam mērķim. Un kādu vakaru Ralfs man atbildēja, ka viss jau būtu labi, tikai […] Lasīt vairāk…

3 iedvesmojošas mammas, kas dzīvo garšīgi

Par godu Mātes dienai šodien blogā viesojas trīs iedvesmojošas mammas, kuras vieno ne vien mīlestība pret savu ģimeni un bērniem, bet arī kaislība gatavot. Inga, Laura un Linda var vienlīdz aizrautīgi sarunāties par bērniem un apspriest dažādus ar ēst gatavošanu saistītus tematus. Savās zināšanās un pieredzē šīs mammas dalās arī savos blogos, iedvesmojot simtiem citu sieviešu.  Lasīt vairāk…

Lapu kāposta un citrusu zaļā sula

Lapu kāpostam (kale) varbūt nepiemīt pati baudāmākā garša pasaulē, taču tas ir uzturvielām bagāts un tamdēļ ļoti iecienīts augu valsts uztura mīļotāju vidū. Esmu pārliecinājusies, ka lapu kāposts lieliski garšo kopā ar citrusiem, kas neiztralizē tā brīžam sīvo garšu. Šoreiz vesels iepakojums RIMI iegādāto lapu kāposta lapu tika izdzerts zaļās sulas veidā kopā ar saldajiem apelsīniem. Lasīt vairāk…

Kapkeiki ar tumšās šokolādes glazūru

Ja ātri vajag pagatavot vienkāršu desertu, labs risinājums ir gatavie kūku vai kēksiņu maisījumi. Tā šoreiz es izmēģināju Biotēkā nopērkamo BauckHof kapkeiku mīklas maisījumu. Detalizēti norādījumi par kapkeiku un dažādu glazūru gatavošanu ir atrodami uz iepakojuma. Devos ciemos pie desertu meistares Annas Pannas, un mēs kapkeikus glazējām ar tumšās šokolādes krēmu.  Lasīt vairāk…

Ar kvinoju un saldo kartupeli pildīta paprika

Lietainais pavasaris dara savu – ir vakari, kad pēc garas un aizņemtas dienas pilsētā, pārbraucot māju klusumā un mierā, sātīgas un siltas vakariņas gribu daudz vairāk par svaigajiem un vieglajiem salātiem. Ja dienas zaļumu deva ir izdzerta rīta vai launaga kokteilī, mierīgu sirdi ņemu katlu un mazliet pastāvu pie plīts. Domājot, kā interesantāk pagatavot sarkano kvinoju, prātā iešāvās doma par pildītu papriku. Ņēmu talkā arī pēdējo ledusskapī atrasto saldā kartupeļa pusīti un tapa vienkārša, bet manām garšas kārpiņām tīkama maltīte. Ceru, ka garšos arī jums!  Lasīt vairāk…

Kad ir nepieciešams digitālais detox?

Vai jums kādreiz ir bijusi sajūta, ka sociālo tīklu, e-pastu un visas pārējas virtuālās jezgas, ko sevī ietver allaž klātesošo viedtālruņu, planšetdatoru un ērti pārnēsājamo klēpja datoru sniegtās iespējas, ir daudz par daudz? Aizvadītajā nedēļas nogalē, dodoties pie draugiem uz laukiem, spontāni nolēmu 48 stundas nelietot sociālos tīklus, nerakstīt blogā, neieskatīties e-pastā un neņemt tālruni visur sev līdzi. Iespējams, tas bija viens no labākajiem pēdējā laikā pieņemtajiem lēmumiem. Lasīt vairāk…

1 56 57 58 59 60 84