Šefpavāra Artūra Taškāna dateļu jogurts

Electrolux rīkotajā meistarklasē pie šefpavāra Artūra Taškāna kā uzkodu gatavojām viegli marinētu makreli, kas tika pasniegta kopā ar pētersīļu pesto, ciedru riekstiem, ķiploka citronu jogurtu, datelēm un tvaicētiem lapu kāpostiem. Šī recepte no Artūra Taškāna krājumiem ir ļoti līdzīga tai, kuru pagatavojām meistarklasē. Izmēģiniet, iedvesmojieties un improvizējiet arī jūs! 

Electrolux_dinner_06

  • 300 g grieķu jogurta
  • 40 g žāvētu dateļu
  • 3 g rīvētas citrona mizas
  • 10 g citrona sulas
  • 2 g sāls
  • 5 g cukura

Pagatavošana ir pavisam vienkārša – dateles sagriež nelielos gabaliņos un kopā ar pārējām sastāvdaļām pievieno jogurtam.


Recepte: Artūrs Taškāns
Bildes: Reinis Brūvelis

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *