Zaļais kokteilis ar gārsu, redīsu lapiņām un spinātiem

Pašu dārzā audzētu redīsu lapiņas, sētmalē svaigi saplūkta gārsa un pirmie Latvijas zemnieku audzētie spināti kopā ar svaigi spiestu apelsīnu sulu un drusciņu laima – šis veselīgais brokastu kokteilis lutina ne tikai pēc skābekļa un saules enerģijas izslāpušās organisma šūnas, bet arī garšas kārpiņas!

Garsas_spinatu_redislapu_kokteilis_031 personai

  • 1 dāsna sauja spinātu
  • nepilna sauja gārsas
  • nepilna sauja redīsu lapiņu
  • 1 banāns
  • 1 lielāks vai 2 mazāki apelsīni
  • puse laima
  1. Izpied sulu no apelsīniem un puses laima (šeit lieti noder mazā citrusu sulu spiede, ko novietot virs krūzes, glāzes vai bļodiņas).
  2. Blenderī liec nomizotu, sagrieztu banānu, nomazgātus zaļumus bez kātiņiem un ielej svaigi spiesto citrusu sulu. Visu sablenderē viendabīgā kokteilī.

Garsas_spinatu_redislapu_kokteilis_02Recepte un bildes: happy whispers

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *