Šis ir burvīgs zaļais kokteilis, kas garšos visiem riekstu faniem. Kokosriekstu ūdens, valrieksti, mandeles vai Indijas rieksti – tik bagātīga riekstu garšu buķete! Pievienojam vēl supervērtīgās čia sēklas, zaļo kokteiļu draugus spinātus, šķipsniņu pikanto kajēnas piparu un gatavs.
Sastāvs
250 ml kokosriekstu ūdens
1 gatavs, mīksts banāns
2 saujas spinātu
2 ēd.k. ātri vārāmo auzu pārslu
5 valriekstu pusītes
1 ēd.k. čia sēklu
1 sauja mandeļu vai Indijas riekstu
šķipsniņa kajēnas piparu
- Visas sastāvdaļas liek blenderī un sablendē viendabīgā kokteilī.
- Ja vēlies vēsu smūtiju, pievieno pāris gabaliņus ledus.
Mandeles un riekstus pirms blendēšanas ieteicams izmērcēt istabas temperatūras ūdenī.
Indijas riekstiem pietiks ar 4 stundām, taču mandeles vajadzētu mērcēt vismaz 8 stundas.
Citi raksti
-
Ēdiens / Receptes Kokteilis ar riekstu sviestu un čia sēklām
-
Ēdiens / Receptes Matcha latte
-
Sarunas Ieva Drāzniece: Neskrienu pakaļ katram vilnim, bet nesēžu arī dīki krastā
-
Sarunas Linda Lukstiņa: Dzīves skaistumu jāprot saskatīt arī sīkumos
-
Blogs Perfektās dzīves neiroze
-
Skaistums Kas jāzina par ādas aizsardzību no saules
Komentāri