Zemenes visgardākās ir vasarā, kad tās svaigas salasām paši savos dārzos. Savukārt rudenī, ziemā un pavasarī kokteiļos var izmantot saldētas ogas, kas kopā ar svaigu piparmētru un laimu ļaus atkal izgaršot vasaru.
Sastāvs
30 vidēji lielas zemenes
10-15 piparmētras lapiņas
½ laima sula
4 ledus gabaliņi
1 ēd.k. agaves sīrupa (vai pēc garšas)
½ glāze ūdens
- Liec blenderī ledus gabaliņus, zemenes un piparmētras lapiņas.
- Piespied laima sulu, pievieno agaves sīrupu, apmēram pusglāzi ūdens un visu sablenderē.
- Pagaršo - varbūt gribi saldāku vai skābāku.
- Lej skaistā glāzē un baudi.
Citi raksti
-
Ēdiens / Receptes Vegāniskā švarma ar tzaziki un pikantu tahini mērci
-
Blogs Digitālais detokss: Atslēdzies, lai pieslēgtos!
-
Ēdiens / Receptes Gvakamole salātiem, vrapiem un uzkodām
-
Ēdiens / Veselīgs uzturs Kas ir pārtrauktā gavēšana
-
Blogs Ikigai - japāņu ilgas un laimīgas dzīves māksla
-
Ēdiens / Receptes Vegāniskās banānu pankūkas no auzu un mandeļu miltiem
Komentāri