Zemenes visgardākās ir vasarā, kad tās svaigas salasām paši savos dārzos. Savukārt rudenī, ziemā un pavasarī kokteiļos var izmantot saldētas ogas, kas kopā ar svaigu piparmētru un laimu ļaus atkal izgaršot vasaru.
Sastāvs
30 vidēji lielas zemenes
10-15 piparmētras lapiņas
½ laima sula
4 ledus gabaliņi
1 ēd.k. agaves sīrupa (vai pēc garšas)
½ glāze ūdens
- Liec blenderī ledus gabaliņus, zemenes un piparmētras lapiņas.
- Piespied laima sulu, pievieno agaves sīrupu, apmēram pusglāzi ūdens un visu sablenderē.
- Pagaršo - varbūt gribi saldāku vai skābāku.
- Lej skaistā glāzē un baudi.
Citi raksti
- Blogs Lielais izaicinājums – dzīve bez alkohola
- Ēdiens / Receptes Ābolu mērce
- Ēdiens / Receptes Auzu pārslu putra ar Earl Gray tējā izmērcētām rozīnēm
- Ēdiens / Receptes Vegāniskās banānu pankūkas no auzu un mandeļu miltiem
- Blogs Par brīvību iet līdzi laikam un mainīties
- Ēdiens / Receptes Mango un avokado salāti ar turku zirņiem un citrusu mērci
Komentāri